Seuraaviin kuntavaaleihin on vajaa vuosi aikaa, ja poliittisissa piireissä aktivoidutaan taas pikkuhiljaa etsimään uusia lahjakkuuksia ehdokkaiksi. Nyt on taas tiedossa hyvä tilaisuus niille, jotka uskaltavat tarttua toimeen – eikä aina vain valittaa 😉 – Kunnallispolitiikka on huomattavasti mainettaan mielenkiintoisempi, ja turvallinen alusta, oli sitten halua edetä poliittisesti tai ei. Useinmiten asiat ovat kunnanvaltuustossa huippu arkipäiväisiä, ja niiden ymmärtämiseen ei tarvita huippututkintoa – mielenkiinto ja oma aktiivisuus vievät kenet tahansa pitkälle.

 

Itse olen ehdolla vuonna 2017 Hyvinkään vihreiden listalla. Toivotan myös kaikki muut Hyvinkääläiset mukaan tälle listalle, mikäli vihreiden tavoitteet miellyttävät. Yleisesti ottaen tietenkin on positiivista mitä enemmän ihmiset kiinnostuvat omiin asioihinsa vaikuttamaan – siksikin kannustan etsimään myös muita ryhmiä mikäli ehdokkuus kiinnostaa, mutta vihreät ei ole sinulle sopiva ryhmä. Muiden puolesta en tietenkään osaa sanoa mitään, mutta vihreiden ehdokkuudesta ja ryhmästä voi kysellä minulta tuossa alla, tai vaikkapa twitterissä!

Ehdolla kuntavaaleissa 2017
Merkitty:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.