Olen 25 vuotias Hyvinkääläinen vaikuttaja, bloggaaja, yrittäjä ja ihminen. Kuntavaaleissa olen nyt mukana toista kertaa, vuoden 2012 äänimäärä (19) ei tuonut minulle luottamustoimia kaupungilla, mutta toimin 2013-2016 Hyvinkään vihreiden hallituksen puheenjohtajana.

Olen kotoisin Nurmijärveltä, mutten kovin pitkälle ole lopulta päätynyt kun ottaa huomioon, että olen Hyvinkään sairaalassa syntynytkin. Muutamien mutkien päätteeksi olen juurtunut tänne kiitettävästi, olen kokenut muutokset ja kaupungin kasvun pitkälti positiivisena – ja näen valtavasti potentiaalia myös tulevaisuudessa.

Puolueeseen olen liittynyt 2011 eduskuntavaalien jälkeen, poliittinen kotini löytyi – ei kovin yllättävästi Vihreistä. Paikallisyhdistyksen puheenjohtajan lisäksi olen kahdesti ollut ehdolla puoluevaltuuskuntaan, ja kerran hok-elannon vaaleissa. Tällä välillä olen työstänyt piirille ja paikallisyhdistykselle markkinointimateriaalia, kuvia, videoita jne. 2016 jälkeen halusin keskittyä muihin haasteisiin, ja olen jättäytynyt jokseenkin taka-alalle muutaman vuoden intensiivivaiheen jälkeen, ja se on tehnyt ihan hyvää. Tulevat vaalit näyttävät mitä jatkossa teen, mutta mikäli henkilökohtainen äänimääräni jää jälleen yhdeksääntoista, en aio vastaanottaa muitakaan luottamustehtäviä – aivan kuten viimeksikin jättäydyin niiden ulkopuolelle.

Freelance hommina, ja omasta ilosta olen tehnyt monipuolisesti projekteja, aika pitkälti video- ja tapahtumatuotannon parissa. Muutama vuosi takaperin tuotimme kulttuuriyhdistykseni kanssa musiikkiohjelmaa pääkaupunkiseudulla paikalliselle kaapelikanavalle – sitä katson taaksepäin mielenkiintoisena vaiheena. Pidemmän siivun varsinaisissa 8-16 töistäni olen ollut Hyvinkään kaupungin palveluksessa. Olen työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä, tuottanut markkinointi- ja paikkatietomateriaalia. Näistä ajoista olen oppinut todella paljon, ja siitä olen kiitollinen – samaan aikaan olen aika helpottunut, sillä sisäpuolelta nähtynä myös ongelmia organisaatiossa on paljon.

Ihmisenä olen sanavalmis, huumorintajuinen ja ajatteleva – bloggaan ja vloggaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Vapaa-aikana vietän aikaani ystävien seurassa, kuvaamassa, pelaamassa tai matkaillessa.