Minulle vihreys on vapautta, oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta. Olen mukana politiikassa puolustaakseni näitä arvoja ja tuodakseni näitä näkökulmia mukaan päätöksentekoon.  

Lue lisää valtakunnallisista vihreiden tavoitteista täällä

Minun visioni tulevaisuuden Hyvinkäästä näyttää hyvinvoivalta, luonnonläheiseltä ja vireältä kaupungilta, jossa asutaan, eletään ja rakastetaan. Kaupungin tulee kehittyä ja kasvaa vastaamaan uutta kysyntää, monipuolista yrityselämää ja räiskyvää kulttuuria. Kehitystä jarruttamalla saadaan vain laihoja kompromisseja, muutokseen on lähdettävä mukaan ja ohjattava sitä kestävän kehityksen mukaiseen suuntaan.  

Paikallinen työ ilmaston lämpenemistä vastaan on välttämätöntä! Yhdessä puoluerajat ylittävillä toimilla Hyvinkää voi toimia ilmastoviisaasti ja ottaa uusia askeleita kohti hiilineutraaliustavoitettaan. Tavoittelemme joukkoliikenteeseen ja kevyen liikenteen väyliin lisärahoitusta, luontoarvoltaan merkittävien kohteiden suojelua, pohjaveden ja sen kertymän turvaamista – sekä ympäristöarvojen huomioimista kaikessa kaupungin toiminnassa.

Hyvinkään vihreiden politiikasta kerrotaan lisää täällä

Tutustu vaaliteemoihini HOK-Elannon edustajistonvaaleissa 2020.

Luottamustehtäväni:

Hyvinkään vihreät ry, hallituksen jäsen 2020 –
Hyvinkään kaupunki, varavaltuutettu 2017 –
Hyvinkään kaupunki, Tekninen lautakunta, varajäsen 2017-
Itä-Uudenmaan poliisilaitos, neuvottelukunta, varajäsen 2017-
Keski Uudenmaan pelastustoimi, johtokunta, varajäsen 2017-
Hyvinkään vihreät ry, puheenjohtaja 2013 – 2016

Vaalimenestys:
Kunnallisvaalit 2012: 19 ääntä.
Hok-Elannon edustajiston vaalit 2016: 117 ääntä.
Kuntavaalit 2017: 81 ääntä.

Päivitetty 2.1.2020