Koska poliittista paatosta on välillä niin raskas selata, listasin teille kymmenen konkreettista ehdotusta joilla Hyvinkäästä saadaan entistäkin houkuttelevampi:

 

  1. Koulunkäyntiä keskustassa! Korjataan ja päivitetään aseman koulu tontteineen vastaamaan nykyaikaista peruskoulua.
  2. Harrastus tuo sisältöä! Annetaan kaikille lapsille mahdollisuus harrastaa edes yhtä lajia, riippumatta perheen taloustilanteesta.
  3. Asiakas on aina oikeassa! Kaupunki vaatii laatua toimiessaan tilaajana, koskee se niin ict-hankintoja, kuin katujen auraustakin.
  4. Pistetään pyörät pyörimään! Korjataan- ja rakennetaan lisää pyöräteitä, esimerkiksi odotettu yhteys kaupungilta Kytäjälle.
  5. Autoa ei tarvita! Lisätään paikallisliikenteen vuoroja, myös iltaan ja viikonloppuihin.
  6. Varaudutaan nousukauteen! Valmistellaan uusi houkutteleva yritysalue esimerkiksi VT25:n ja HKI-TMP moottoritien risteykseen.
  7. Kulttuuria kaduille! Tuodaan taidetta ja toimintaa ulkoilmaan. Tilataan väliaikaisia installaatioita torille, kaduille, puistoihin ja bussipysäkeille.
  8. Keskusta arvoiseensa kuntoon! Rakennetaan Koritsooni, radanvarsi ja Hämeensilta, eikä jäädä enää jahkailemaan ja hautomaan joutomaata keskustassamme.
  9. Amis ei ole vitsi! Vaaditaan Hyriaa sijoittamaan oppilashuoltoon, sekä osaavaan henkilökuntaan, eikä edustustiloihin tai johtoryhmän matkoihin.
  10. Kaikille koti! Lisätään asuntotuotantoa Hyvinkäällä.

 

/Takaisin